Alkatrész termékeinket raktárról, rövid határidővel tudja átvenni személyesen, vagy futárszolgálattal szállítjuk Önnek. Az egyedi méretre gyártott termékek szállítási idejét a termékeknél jelezzük.

Kérdése van? Hívjon minket! +36-30/638-5907

Redőny alumínium szúnyoghálóval kombinált egyedi méret szerint
Redőny alumínium szúnyoghálóval kombinált egyedi méret szerint
36 800 Ft/nm

Redőny alumínium szúnyoghálóval kombinált egyedi méret szerint

Műszaki leírás

A redőnypalást csapágyazott acél tengelyre tekeredik fel, így a működtetése kényelmesebb, halkabb, az élettartama hosszabb, mint a hagyományos műanyag redőnyé. A rejtett ütközők és a gumírozott záróléc a halkabb működést, esztétikusabb megjelenést biztosítják.

A redőnyházban találhatő a rolós szúnyogháló fém tengelyre tekercselve, ami a dupla sínes lefutóban az ablakhoz közelebbi sínben fut le. A szúnyogháló korszerű UV álló üvegszövet anyagú, mely hosszabb élettartamú a hagyományos műanyagnál. Az alumínium redőnyök műszaki adatai: - ötszögletű alumínium tok a hosszú élettartam érdekében.   138, 165, 180mm magasak a redőny palástnak megfelelő méretben fehér/barna alap színben. - alumínium tokvégek a tok mérete szerint, fehér/barna alap színben. - acél tengely 40mm - lefutók (redőnylábak) alumínium sín profil zajcsökkentő kefe betéttel, 53x40mm, fehér/barna alap színben. - redőny léc alumínium 39mm magas dupla, merevített falú, PU habbal töltött fehér/barna alap színben. - záróléc gumi betétes alumínium léc 

A redőny fő részei alumínium anyagból készül, egyedi méretben elérhető, lehetővé téve a nyílászárókon történő tökéletes illeszkedést. Az alumínium kiváló minőségű anyag, amely rendkívül tartós, hosszú élettartammal rendelkezik, ellenáll az UV sugárzásnak és ellenáll az időjárási körülmények negatív hatásainak is. Ez a tartósság megkönnyíti a karbantartást és biztosítja a hosszan tartó védelmet.
Ez a termék rendkívül praktikus, mivel kombinálja a redőnyök és szúnyoghálók előnyeit. Elengedhetetlen azok számára, akik szeretnék élvezni a zavartalan pihenést, anélkül hogy rettegésben kellene lenniük a bosszantó rovaroktól. A szúnyogháló megakadályozza a rovarok bejutását az ablakon és ajtón keresztül, így lehetővé teszi egy nyugodt és kényelmes légkört.
A termék könnyen telepíthető és használható. Egyedi méretben rendelhető, így tökéletesen illeszkedik a megrendelő ízléséhez és igényeihez. Különféle szín lehetőségek közül lehet választani, így a redőny tökéletesen harmonizál a ház vagy terasz stílusával egyaránt.


Raktáron
36 800 Ft/nm
Szélesség:
mm
Magasság:
mm
Az alábbi terméket ajánljuk még kiegészítőként
Részletek

Alumínium redőny szúnyoghálóval kombinált

A redőnypalást csapágyazott acél tengelyre tekeredik fel, így a működtetése kényelmesebb, halkabb, az élettartama hosszabb, mint a hagyományos műanyag redőnyé. A rejtett ütközők és a gumírozott záróléc a halkabb működést, esztétikusabb megjelenést biztosítják.

A redőnyházban találhatő a rolós szúnyogháló fém tengelyre tekercselve, ami a dupla sínes lefutóban az ablakhoz közelebbi sínben fut le. A szúnyogháló korszerű UV álló üvegszövet anyagú, mely hosszabb élettartamú a hagyományos műanyagnál.

Széles színválaszték áll rendelkezésére. Az alumínium redőnylécek hő- és hanszigetelését a gyártás folyamán, a léc falai közti hézag szigetelő habbal történő kitöltése növeli.

Adatok
Cikkszám:
2003
Min. rendelhető mennyiség:
1,3 nm
Csomag tartalma

- redőnytok 1db

- tokvég 2db

tokba építve:

- fém tengely 1db, tárcsa 1 db, dugó 1db, csapágy 2db a redőnypalásthoz és

  fém tengely 1db, fix akasztó 1db a szúnyoghálóhoz

- gurtni v. zsinór 1db (méretnek megfelelő hosszban)

- redőny léc méret szerinti darabszámban

- feltolásgátlók

- záróléc gumibetétes 1db

- rejtett ütköző 2db

- üvegszövet szúnyogháló

csomag további tartalma

- gurtni/zsinór bevezető 1db

- automata gurtni/zsinór gyüjtésére 1db

- lefutó (redőnyláb) 2db zajcsökkentő kefe betéttel

- lábbevezető 2db

- csavar + csavar takaró 4db (lefutókhoz)

- csavar 4db (bevezetőgörgőhöz, automatához)

Gyártás

A feltüntetett ár a felszereléshez, működtetéshez minden szükséges alkatrészt, csavart tartalmaz.

A képek között megtalálja a lécek választható színmintáját.

Az ár 1 nm-re vonatkozik, az 1,3 m alatti méretek esetében az ár darabáras ami a termék 1,3 m ára.

Kérjük, a rendelt méretet gyártási méretként a SZÉLESSÉG és MAGASSÁG mezőkbe milliméterben adja meg.

SZÁLLÍTÁSI HATÁRIDŐ AZ EGYEDI MÉRETRE GYÁRTÁS MIATT 5-7 MUNKANAP!

Hasonló termékek