Alkatrész termékeinket raktárról, rövid határidővel tudja átvenni személyesen, vagy futárszolgálattal szállítjuk Önnek. Az egyedi méretre gyártott termékek szállítási idejét a termékeknél jelezzük.

Kérdése van? Hívjon minket! +36-30/638-5907

Szúnyogháló fix aluminium peremes 10x32 profil egyedi méret szerint
Szúnyogháló fix aluminium peremes 10x32 profil egyedi méret szerint
7 500 Ft/nm

Szúnyogháló fix aluminium peremes 10x32 profil egyedi méret szerint

Műszaki leírás
Peremes alumínium (10 x 32 mm-es profil) szúnyogháló rögzítése. A keret méretétől függően 4-6-8 db félfordítót (fém rögzítő fül) talál a csomagban és megfelelő mennyiségű (3x10mm) csavart. A csavarokkal kell a rögzítőket a keret belső oldalára (ahol a gumigédert rögzítette) rácsavarozni. Oldalanként egy fül esetén középre, kettőnél kb. egyharmadra osztva a keret hosszában. A csavarozáshoz nagy segítség egy fúró-csavarbehajtó akkus gép. A fülek rögzítése után helyezzük a szúnyoghálót az ablakkeretbe és a félfordítók (fülek) elfordításával rögzítsük.

Szúnyogháló szett (fix, alumínium) peremes

Az alumínium peremnek köszönhetően könnyen és pontosan lehet felszerelni a szúnyoghálót bármilyen méretű ablakra. Az egyedi méret szerinti gyártás lehetővé teszi, hogy minden otthonba tökéletesen illeszkedjen a szükséges méretekhez.

Az ellenálló anyagnak és a precíz kivitelezésnek köszönhetően a szúnyogháló hosszú távon megőrzi minőségét és hatékonyságát. Praktikus és esztétikus megoldást nyújt azoknak, akik szeretnék élvezni az otthonuk nyugalmát és friss levegőjét anélkül, hogy áldozatul esnének a bosszantó rovaroknak.

A szúnyogháló fix aluminium peremes 10x32 profil ideális választás minden olyan otthonba, ahol fontos a tiszta és kellemes környezet megőrzése, és a teret szabadon hagyó megoldásokat keresnek. Védje meg otthonát a rovarok támadásaitól egyszerűen és hatékonyan ezzel a praktikus és esztétikus szúnyoghálóval!

Raktáron
7 500 Ft/nm
Szélesség:
mm
Magasság:
mm
Az alábbi terméket ajánljuk még kiegészítőként
Adatok
Cikkszám:
4003
Csomag tartalom

Szúnyogháló szett fix aluminium peremes egyedi méret szerint tartalma:

4 db keret profilléc 10x32mm,

4 db sarokelem,

gumigéder,

üvegszálas, UV álló szürke szúnyogháló,

4 db félfordító

 

Gyártás

Az ár 1 nm-re vonatkozik és a felszereléshez, működtetéshez minden alkatrészt, csavart tartalmaz.

egyedi méret szerint 

Kérjük, a rendelt méretet milliméterben adja meg. A minimum rendelhető mennyiség 1 négyzetméter. A SZÉLESSÉG és MAGASSÁG mezőkbe természetesen a szükséges méretet adja meg gyártásra.

SZÁLLÍTÁSI HATÁRIDŐ AZ EGYEDI MÉRETRE GYÁRTÁS MIATT 5-7 MUNKANAP!

Hasonló termékek