Alkatrész termékeinket raktárról, rövid határidővel tudja átvenni személyesen, vagy futárszolgálattal szállítjuk Önnek. Az egyedi méretre gyártott termékek szállítási idejét a termékeknél jelezzük.

TRENDLINE ÉS SMART-HOME MOTOROK AKCIÓS ÁRON KAPHATÓK!

Kérdése van? Hívjon minket! +36-30/638-5907

Harmonika ajtók

A harmonika ajtók praktikusan alkalmazhatók szűk helyen az oldal nyíló ajtók helyett, lakások, irodák, üzletek tereit könnyebben, látványosabban lehet velük lezárni - összenyitni. Térelválasztást és a terek összenyitását könnyen, gyorsan lehet a segítségükkel végezni. Műanyag elemekből áll, karbantartást, átfestést nem igényel és hosszú évekig szolgálja igényeit. A felszerelése néhány csavar behajtásával megoldható. Semmiféle felfordulással nem jár a beépítése, ami az útmutató alapján nagyon egyszerűen elvégezhető.

Válasszon a képek között található színválasztékból.

A panelek 10cm szélesek és 1cm vastagok. Elérhető színek: fehé - barna - átlátszó - erezett kék - erezett zöld - erezett szürke - erezett barna - mogyoró. A panelekbe ablak is beépíthető egy panelbe akár több is a fény áteresztés érdekében. Az ablak színes műanyagból készül 6,5x31 cm. 

Adja meg a teljes nyílás szélességét és magasságát, ahová szüksége van harmonika ajtóra.

Kedvező áron, egyedi méretre szabva szállítjuk az Ön által választott színben és kiegészítőkkel.



Harmónika ajtók